Een Buddy komt bij u uit de buurt! Een Buddy is een maatje, een voorbeeld, een zus of een vriend. De Buddies zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over bepaalde eigenschappen. De belangrijkste eigenschap van elke Buddy begint bij betrouwbaarheid. U moet er voor 100% vanuit kunnen gaan dat de Buddy er altijd zal zijn en zich 100% inzet voor u, uw kinderen of bijvoorbeeld uw ouders.

Elke Buddy is anders, zoals elk mens uniek is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de Buddies op 3 verschillende gebieden aan te bieden: Oppas Buddies, Gezelschaps Buddies en Klusjes Buddies. Elk gebied vereist weer andere eigenschappen van Buddies. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat Buddy Jaap erg goed in klussen is en altijd graag naar opa en oma gaat, maar niet handig is met kinderen. Dan is Buddy Jaap een Gezelschaps Buddy en een Klusjes Buddy maar geen Oppas Buddy.